Home | info@knusonline.com

OEM afdeling

KNUS EUROPE BV is een internationaal opererend import- en exportbedrijf met eigen productiefaciliteiten, zowel in binnen- als buitenland (China).  KNUS EUROPE BV is actief in de tweewielerbranche, en voor de doe-het-zelfmarkt. Door onze jarenlange ervaring in deze branches kunnen we een uitgebreid reeks aan producten aanbieden. En dat alles zonder lange levertijden, waar we garant voor kunnen staan door regelmatige verschepingen en onze jarenlange relaties met betrouwbare leveranciers. 

KNUS EUROPE BV  is een flexibele onderneming, met de juiste mensen op de juiste plaats. Vandaar ook dat we in staat zijn om in te spelen op de behoeftes van klanten uit diverse marktsegmenten. Kortom, met KNUS EUROPE BV bent u in staat om snel te reageren op marktontwikkelingen en innovaties!

Veel van de producten die KNUS EUROPE BV produceerd , zijn afkomstig uit China. Door onze goede contacten met diverse Chinese fabrieken, en onze 20 jaar lange ervaring in het importeren van producten uit de Chinese markt, kunnen we hoge kwaliteitsproducten aanbieden.

 

Doordat we eigen werknemers en een vertegenwoordiging in China hebben kunnen we de kwaliteit van zowel de producten als het orderproces goed controleren.

 

KNUS EUROPE BV produceert ook OEM voor o.a gerenomeerde fiets of zadel fabrikanten. die de producten bijvoorbeeld gebruiken voor eeste montage voor fietsen. Al onze OEM producten worden met discretie behandeld. Omdat wij gebruik maken van zeer hightech geautomatiseerde productie lijnen kan KNUS EUROPE BV circa 200.000 zadels per maand produceren. 

De catalogus van KNUS EUROPE BV geeft een uitgebreid overzicht van de producten die we aanbieden. De complete collectie kunt u aanvragen via het contact formulier     http://www.knusonline.com/index.php?route=information/contact.  

Als u meer informatie wilt hebben over bepaalde producten, of als u verdere vragen heeft kunt u contact opnemen via het contact formulier http://www.knusonline.com/index.php?route=information/contact